LABURBIRA 2018 APIRILAK 7, 19:00, 7 d’abril. Circuit de Curtmetratges en basc

Kaixo lagunak,

Aurten ere Laburbira, euskal laburmetraiak jarriko ditugu. 8 Laburmetrai izango dira, denak euskal herrian egindakoak eta euskeraz. Azpitituloak valentziarrez izango dira. Aurten Octubre aretoan izango dugu emanaldia. Animatu zaitezte, aukera polita da euskal zinema sustatzeko eta euskerazko laburmetraiak Valentzian ikusteko. Doainik izango da eta irekia gende guztientzat, beraz zabaldu nahi dezuenen artean.

Laburbira 2018

Lekua: Octubre Centro de Cultura Contemporanea aretoa
Carrer de Sant Ferran, 12. Valentzia
«Atico» gelan
Ordua: 19:00
Prezioa: Doain

Laister arte!!

—————————————————————–
Kaixo amics,

Un any mes, portem la sèrie de curtmetratges Laburbira. Es tracta de 8 curtmetratges rodats tots a Euskal Herria i en basc amb subtitols en valencià. Enguany volem donar-li una mica més de difusió i ho presentem a l’Octubre, amb la col·laboració de les nostres amigues d’Euskaltzaleok. Animeu-vos, és una bonica oportunitat de recolzar i promoure el cinema basc i en basc en València. L’entrada és gratuïta i oberta a tothom, pel que us agraïm difondre-ho entre els amics/familiars que cregueu que els puga interessar.
Laburbira 2018

Lloc: Octubre Centre de Cultura Contemporanea
Carrer de Sant Ferran, 12. València
Sala «Atic»
Hora: 19:30
Preu: Gratuït
————-

Kaixo amigos,

Un año mas, traemos la serie de cortometrajes Laburbira. Se trata de 8 cortometrajes rodados todos en Euskal Herria y en euskera con subtitulos en valenciano. Este año queremos darle algo más de difusión y hemos conseguido presentarlos en la sala Octubre. Animaos, es una bonita oportunidad de apoyar y promover el cine vasco y en euskera en Valencia. La entrada es gratuita y abierta a todo el mundo, por lo que difundirlo entre los amigos/familiares que creáis que les pueda interesar.
Laburbira 2018

Lugar: Octubre Centro de Cultura Contemporanea
Carrer de Sant Ferran, 12. València
Sala «Atico»
Hora: 19:00
Precio: Gratuito