Diasporaren Gutunen II. literatura-lehiaketa / II Certamen Litareario de la Diaspora

Gutuna-biokII

Euskaltzaleok eta Laurak bat, Valentziako Euskal Etxeek Diasporaren Gutuneen Literatura II. Lehiaketa antolatzen dute.

Valentziako Euskal Etxeeen lehenengo helburua Euskara bultzatzea da; euskara klaseak, zinema, hitzaldiak, eztabaidak eta topaketak, beste batzuen artean, orain arte egindako ekitaldiak guztiak helburu berbera dutelarik.

Iaz, beste pausu aurrerago eman nahi genuen Diasporaren Gutuneen Literatura I. Lehiaketarekin.
Emaitza oso ona izan zen eta aurten  bigarren edizioa  antolatzen ari gara. Lehiaketa parte hartu nahi duten guztiei irekita egongo da; bereziki gurean eta beste Euskal Etxeetan euskara ikasten ari direneei.

Anima zaitezte parte hartzeko…

Euskal Herrian Euskaraz!

gutunak2El Centro Vasco Euskaltzaleok de Valencia y el Centro Vasco-Navarro Laurak Bat de Valencia convocan el segundo Concurso Literario de Cartas de la Diáspora.

La difusión y  el impulso del euskera han sido siempre uno de los principales objetivos de los centros vascos de Valencia. Cursos de euskera, cine, conferencias, debates y encuentros han sido algunas de las actividades, entre otras, que han llevado a cabo hasta ahora con tal finalidad.

El año pasado quisimos dar un paso más organizando el primer Concurso Literario de Cartas de la Diáspora. El resultado fue muy  bueno y eso nos ha animado a organizar este año la segunda edición. Se trata de un concurso abierto a todos los que quieran participar y muy especialmente a quienes están aprendiendo euskera con nosotros o en otros centros vascos y van haciéndolo suyo poco a poco.

Anímate y participa.

Euskal Herrian euskaraz!

Euskaltzaleok Valentziako Euskal Etxea i el Centre Basc-Navarrés Laurak Bat convoquen el II Certamen literari de Cartes de la Diàspora.

La difusió i l’impuls de l’euskera han estat sempre un dels principals objectius de les Euskal Etxeak de València. Cursos d’euskera, cinema, xerrades, debats i trobades entre d’altres, han estat algunes de les activitats fins ara realitzades amb aquesta finalitat.  L’any passat vam voler fer un pas més organitzant el I Certamen Literari de Cartes de la Diàspora. El resultat va ser molt bo i això ens ha animat a organitzar aquest any la segona edició. Es tracta d´un certamen obert a la participació de totes aquelles persones que vulguen participar i, molt especialment, pensat per a la gran quantitat de persones que aprenen basc amb nosaltres i/o en altres Euskal Etxeak i fan seua, a poc a poc, la nostra mil·lenària llengua basca.

Animeu-vos i a participar…

Euskal Herrian beti Euskaraz!